diumenge, 7 d’octubre del 2018

SUPER CONCURSO ROMÁNTICO



¿QUERÉIS LLEVAROS ESTOS DOS EJEMPLARES A CASA?

-       FUÍMOS CANCIONES DE ELÍSABETH BENAVENT
-       BUSCANDO AL AMOR PERFECTO DE JENNIFER PROBST

SI SOIS SEGUIDOR@S DEL BLOG DE LA PETITA LLIBRERIA Y RESPONDEIS A UNA PREGUNTA MUY FÁCIL EN ESTE POST DEL BLOG, PUEDEN SER VUESTROS.

SI AÚN NO LO SOIS SOLO DADLE EL CLICK A FOLLOWERS

¿QUIÉN ES @BetaCoqueta: ELÍSABETH BENAVENT O JENNIFER PROBST?

TENÉIS HASTA EL DÍA 24 DE OCTUBRE
CONCURSO DE ÁMBITO NACIONAL
MUCHA SUERTE ROMÁNTIC@S


I el ressò de les muntanyes


Avui podem trobar a totes les llibreries un gran tresor, ja podem gaudir del goig i l’amor per la lectura amb I el ressò de les muntanyes, l’esperadíssima novel·la de Khaled Hosseini després de sis anys d’impàs dels seus èxits “El caçador d’estels” i “Mil sols esplèndids”, incalculables tant en qualitat com en quantitat de lectors arreu del món.

Alguna vegada m’han preguntat: Què es sent cap a un germà o germana? La meva resposta sempre ha estat la mateixa, la meva germana es un meitat meva, és una part de mi que sap i jo sé el que sentim sense caldre ni tan sols comunicació, entre nosaltres no existeixen rancúnies ni baralles, l’amor va molt més enllà.

L’èxit d’un germà esdevé propi i un mal moment es comparteix com si et partissin pel mig. Les rialles es multipliquen exponencialment i els disgustos es pal·lien poc a poc. 

Un germà és una mà que mai et deixa anar. Deixes de ser tu i ell o ella per esdevenir un nosaltres.

Doncs bé, ara canviaré de resposta i diré que per fer-vos una idea de l’amor fratern hauríeu de llegir aquesta novel·la.

Una novel·la escrita amb la sensibilitat i emoció que caracteritza a l’autor, omple les pàgines d’esperança i fa un cant a la vida amb les seves nits i els seus dies, amb els seus somriures i amb alguna llagrimeta que esdevé inevitable.

Ambientat a Maidan Sabz  on coneixerem a una família que viu de l’explotació de la terra en un ambient inhòspit i congost, això si, el sentiment de família és l’arrel més profunda que tenen. No els importa res més, ni tenir possessions ni optar a un progres, l’únic és el benestar de la família narrant estampes precioses.

La tardor de 1952, el div s’endú al petit de la família a un futur que desconeixen i el seu pare no te por de defallir i creua valls i serralades per arribar al gran palau i veure que ha passat amb el seu dolçet. 

El div li ha proporcionat educació, un entorn de benestar i seguretat que el seu pare no li podia garantir… ara venen els dubtes: Què fa un pare que estima al seu fill? L’abandona a un futur segur o se l’endú amb ell a un futur incert?

Interrogants com aquets inunden de reflexió sobre l’amor veritable i el dolor el relat.

Anys desprès, dos dels seus germans, l’Abdullah i la Pari emprenen un viatge per creuar la frontera del Kabul sense saber que els seus rumbs es separaran momentàniament i seran retrobats amb forces noves i depurades. L’afecte entre aquests nois i l’entorn que creen fa que el lector pugui sentir el terra desigualat sota els peus, l’olor a humitat i veure l’horitzó esperat.

Gracies a Edicions 62 i a labutxaca podem gaudir d’aquest apassionant relat i d’aquest meravellós escriptor.

És una boníssima inversió en una literatura depurada, refinada, sensible i plena de contingut emotiu. 

No ho dubteu i trobeu el vostre ressò de les muntanyes!