dimecres, 12 d’agost de 2015

Els millors mots encreuats & los mejores crucigramas¿Ja heu preparat les maletes per les vacances? Roba, higiene personal, calçat còmode, banyador, medicaments bàsics... sempre ens preguntem què hi pot faltar però tenim la resposta! Us falta Els millors mots encreuats & Los mejores crucigramas!

De la mà d’Ara Llibres tenim un llibre ideal per aquells que no els apassiona la lectura però es vol entretenir amb una activitat ven distreta i en la que posarem a prova les nostres capacitats lingüístiques tan en català com en castellà.

Us venen de gust els millors mots encreuats de tota la historia de la Vanguardia? I nous reptes com el “mots crucigramados” o “un crucigrama encreuat”? 

Ja teniu la resposta a les vostres mans! 

Gràcies a l’associació i als veïns de plana Màrius Serra & Fortuny podeu passar un estiu diferent, fer-los sols o en parella, en família; en equip o competint!

Vinga, aneu a comprar allò que és necessari a totes les maletes abans no s’esgotin!

Un recopilatori que val el seu pes en or, aprendre poques vegades ha sigut tan distret i fer servir les neurones encara que sigui de vacances pot ser fins i tot relaxant.

Bones vacances!