dijous, 8 de desembre del 2016

SeeBook



Avui us vull proposar sortir del llibre de paper i enriquir l’experiència amb els audiollibres que ens ofereix el segell Seebook, espai que també ens ofereix llibres digitals i unes audioguies en format de targeta física, còmodes, fàcils d’utilitzar i un gran regal per a tothom, els primers en presentar un catàleg de títols en català amb el suport de la Generalitat i la col·laboració d’Audiomol.




Gràcies als codis del seu interior, podreu descarregar el llibre que figura a la coberta. Sempre podreu obtenir-lo en el format que vulgueu, en PDF, ePub o Mobi per Kindle en el cas dels ebooks, o en  Streaming directe des del mòbil, MP3 o M4B per iTunes en el cas dels audiollibres. Podent accedir al contingut des del dispositiu que vulguis (tablet, mòbil, portàtil o ordinador de taula).

Podreu emprar la targeta Seebook les vegades que vulgueu i fins i tot baixar-vos el mateix ebook o audiollibre en més d'un format.
I com els Seebook són llibres o audiollibres digitals, però al mateix temps tangibles, podreu comprar-los en establiments físics, tant en castellà com en català.

Seebook no té restriccions geogràfiques, així que podreu descarregar-ho en qualsevol lloc del món. Això fa que sigui el regal ideal pels vostres amics estrangers, doncs és com una postal i us permet escriure el que vulgueu en el seu interior:

També pots comprar-lo a la seva botiga online i ells ho envien a qualsevol lloc del món, fins i tot amb una nota personal i embolicat per a regal.

Ja sigui digital o no, un llibre és el resultat de l'esforç continuat i del talent d'un autor: a Seebook volen posar en valor l'únic que realment importa, el contingut, però sense perjudicar al lector amb restriccions.

A més, tenen un apartat de Seebooks signats pels seus autors com Idus de Julio de Felipe Ortín, novel·la que ens va agradar molt quan la vàrem llegir, en aquest cas en castellà i que us deixem aquí el link de la seva ressenya.


Molts dels Seebooks estan enriquits amb materials extra: capítols descartats, àudios de l'autor, imatges relacionades amb el llibre... Com els extres d'un DVD.

Nosaltres, gràcies a la gentilesa de Seebook hem gaudit com a criatures de Contes Hans Christian Andersen, amb la veu de Sonia Román on hem trobat una selecció dels millors contes d'AndersenEl rossinyol, L´aneguet lleig, El papalló, El cargol i el roser, El soldadet de plom, La princesa de bo de bo, El vestit nou de l´emperador, La donzella de la mar, Les cigonyes, La venedora de mistos i Historia d'una mare.

Alguns dels seus contes estan inspirats en rondalles i llegendes nòrdiques, però la majoria els va inventar el mateix Andersen, fent gala d'una gran imaginació i sensibilitat. No tots els seus contes són innocents: sovint reflecteixen part dels conflictes interns de l'escriptor. Potser sigui aquest aspecte el que els hi dóna validesa universal més enllà del temps. Aquests contes han inspirat pel·lícules, obres de teatre i ballets i segueixen fascinant a adults i petits.

Una aposta plena de punts a favor i a la que nosaltres no hem trobat cap en contra, la dicció de la narradora és clara, precisa, amb una entonació agradable i si tanques els ulls retornes a la infància com quan anàvem a dormir i ens llegien i conte.

A més, amb l’amplia gama de títols n’hi ha per remenar i triar, cosa que apropa als més menuts un conte que ells poden triar i escoltar, compartir amb els grans i després explicar-lo. Una aposta que té una vesant didàctica molt interessant per a les llars d’infants i per motivar als primers lectors.

De la mateixa manera que s’agraeix per a les persones amb dificultat de visió, ja que poden recuperar amb qualitat el món de les lletres.