dimecres, 22 de febrer del 2017

El ruiseñor



Si queréis disfrutar de una novela en la que descubriréis la naturaleza humana y la verdadera unión de los vínculos entre los humanos y las familias debéis rendiros al encanto de El ruiseñor.

Ambientada en la Segunda Guerra Mundial conoceremos a dos hermanas muy especiales. En la Francia ocupada por los nazis, Isabelle y Vianne se las tendrán que ingeniar para sobrevivir y procurar un cambio social que ambas anhelan.

Isabelle se une a la resistencia y ayuda a los aviadores británicos a huir del país mientras que Vianne se ve obligada a alojar a un oficial nazi.

Ambas son luchadoras y soñadoras pero sus caracteres son la noche y el día pero en circunstancias tan duras se verá como la fuerza de la familia y del amor es más potente que mil bombas y que la importancia de los pequeños actos puede detonar en una de las más grandes revoluciones.

La pluma de Kristin Hannah es vitalista, motivadora, femenina y nos muestra cómo podemos ser fuertes y cuál es nuestra verdadera esencia.

En la bonanza sabemos que queremos ser pero en la guerra sabemos quiénes somos realmente y a quien tenemos a nuestro lado.

¿Podrán dos mujeres desde su fragilidad aparente y su inocencia desvelar una revolución que será seguida por cientos de personas?

Una novela de claroscuros donde el hambre, el frío y las necesidades de la guerra se contraponen con la valentía y la acción de las hermanas.

De la mano de Debolsillo asimilaremos a la perfección la naturaleza humana y las emociones que nos mueven en los momentos más oscuros. Lo podemos trasladar a nuestra cotidianidad y convertirnos en héroes o bien pensar en la Guerra y valorar cómo las mujeres con un trabajo de hormiguita despertaron muchas conciencias.

De lo que estamos seguros es que no os dejará indiferentes y os enganchará de una manera tremenda.

¿Os animáis a descubrir si realmente un ruiseñor puede levantar una nación con su frágil querer?

Os recomiendo que vayáis a las librerías y os haga con un ejemplar ¡No os arrepentiréis!


Màgia amb aliments



Per Àngela Sánchez Vicente


Res per aquí, res per allà i... oh... Màgia amb aliments!

Us ho passareu d’allò més bé essent espectadors dels Sorprenents trucs de màgia per a nens que ens proposa en Mag Gerard en el seu llibre.
 

Com l’equip de La Petita Llibreria està composat en un noranta per cent per mestres i pedagogs sempre tenim molta cura a l’hora de recomanar els llibres adreçats als menuts de casa valorant tant l’estil, l’interès que els pot despertar, el que els ensenya, el llenguatge emprat, la accessibilitat del contingut, l’atractiu de la presentació i el seu potencial didàctic.

Entre molts altres punts forts, aquest llibret recull tots els punts forts que busquem per oferir-los als menuts una proposta que els engresqui a agafar l’hàbit lector i alhora a tenir ganes de fer-se preguntes i aprendre més enllà d’allò estrictament marcat a l’aprenentatge formal.

És interessant que cada truc de màgia que se’ls proposa té una motricitat al darrere que han d’aprendre i gràcies a la metodologia i l’explicació del Mag Gerard acompanyat dels dibuixos de Raquel Gu esdevé fàcil i interessant.

Sempre seguint el patró de l’explicació general i els apartats l’efecte màgic, Què necessitem? Com ho fem? I les recomanacions màgiques podem aprendre pas a pas els trucs per deixar bocabadats als amics, a la família i a tots els seus possibles espectadors.

Amb productes que tenim tots a casa i amb un nivell de dificultat que augmenta progressivament poden ser mags sense preocupar-s’hi massa.

Això si, s’ha de treballar i assajar per tal que tot surti a les mil meravelles però gràcies a l’explicació minuciosa tenim l’èxit assegurat.

Un altre punt fort que destaca sempre de les apostes de Cossetània edicions és que fomenten l’hàbit lector en grup o família. 

Seria avorrit fer trucs de màgia per un mateix així que la disposició de la família per veure un espectacle especial encara fa que els nanos tinguin més ganes de desenvolupar les seves destreses per tenir un públic entregat que els demani trucs, trucs i més trucs.

Amb la Col·lecció l’hora del pati tenim llibres actius que els desperten a llegir per fer coses interessants i compartir experiències amb el seu entorn. Aquest cop toca màgia.

Qui no ha somiat de petit ser mag?

Vinga va! En aquest llibret hi ha el manual! Regaleu-lo als menuts i els encantarà!

Com a confessió us direm que n’hem provat algun i queden molt bé! Nosaltres hem estat els primers sorpresos! No cal anar a Hogwarts per ser un mestre en la matèria!