dijous, 19 de gener de 2017

Kukurota. Els atletes i Els pelutsPer Àngela Sánchez Vicente


Avui venim amb recomanacions pels menuts de la casa de la mà de Kukurota, un dels grans Èxits de TV3.Si us interessen llibre pels menuts que siguin entretinguts, dinàmics i on a més de llegir poden aprendre a partir del seu interès i comprovar amb les activitats de les darreres planes allò que han après sobre la matèria heu de caure al seu encant.

De moment us presentem Els peluts i Els atletes, dos volums en que coneixeran particularitats dels animals peluts i dels atletes en general i després podran endinsar-se i ampliar els coneixements sobre unes quantes espècies seleccionades per les seves característiques especials.

A Els atletes descobriran, entre moltes altres coses, quin és l’animal més ràpid del món, el que pot córrer més estona, el que pot saltar més amunt, o el més forçut. Una manera de viure les Olimpíades més animals. I tot amb jocs diversos per divertir-te mentre aprens.

A Els peluts descobriran, entre moltes altres coses, que els pèls dels animals no només serveixen per abrigar-se, o per espantar les mosques, o quins són els animals més grenyuts del planeta. I tot amb jocs diversos per divertir-te mentre aprens.

El gran treball d’en Jaume Sañé i Cristina Broquetes els apropa a uns coneixements que de ben segur els interessen i poden ser la base per obrir el seu sentit lector i la seva afició per aprendre més sobre allò que se’ls esmenta.

És molt bona idea que a partir d’un èxit televisiu els posem a les mans uns llibres que obren l’horitzó i els permet dirigir la seva inquietud cap a altres fonts d’informació.

Un cop més, Cossetània Edicions ens ajuda a conformar la biblioteca dels xiquets de casa amb qualitat i un format interessant i atractiu. 

A més, al ser per entregues se’ls pot educar en l’espera i l’expectativa, en el rellegir el llibrets i en repassar les activitats.

De ben segur que amb aquests volums en voldran més i més i nosaltres com a adults i mestres estem encantats de trobar i potenciar fonts didàctiques informals tan ben pensades i programades per tal que els infants s’adonin que els coneixements estan per tot arreu.

Som nosaltres que decidim quan i que aprendre.

Voleu saber quins són els peluts i perquè tenen tant de pèl?

Voleu saber quins són els atletes del regne animal i on habiten?

Vinga va! Tots ells us esperen a les llibreries!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada