dilluns, 27 d’abril de 2015

La melmelada a la cuinaUn cop més ajuntem el plaer per la lectura amb el plaer pel bon menjar! 

Realment hi ha molta innovació en el món gastronòmic i potser hi ha coses massa sofisticades que costa introduir en el nostre dia a dia però de la mà de La melmelada a la cuina i les Més de 100 receptes que ens proposen les seves autores veurem aquest producte des d’una nova perspectiva i la nostra cuina ho agrairà.

La melmelada realment és la puresa de la conservació d’un fruit en el seu moment òptim de maduració però amb l’afegitó de la condensació de tot el sabor reduït en una menuda culleradeta que amb la seva textura suau, fresca i melosa farà les delícies dels paladars més exquisits.

La Bet Carbonell, la Mireia Jordana i la Nani Nolla són tres ments inquietes que han treballat molt per tal d’enfocar en una mateixa direcció aquelles receptes que ens ofereixen.

El llibre és extremadament ordenat ja sigui en les seccions en què es divideix; esmorzars i berenars, per picar, primers plats, carn, peix i postres; o en les instruccions per elaborar les receptes.

Essent sincers pocs som agosarats i normalment cuinem sempre el mateix amb petitíssimes variacions però si feu algun d’aquests plats i convideu als amics veureu com els canvia la cara i l’àpat aniran molt més enllà.

No em digueu que no us tempten plats com: bunyols de bacallà amb olives negres, coca de tres carbassons, amanida tèbia amb botifarra, ostres amb vinagreta de llimona, tàrtar de salmó amb melmelada de maduixa, milfulls de pollastre amb melmelada de llimona, foie gras amb melmelada de mandarina i aranja... puc continuar però acabaré omplint de salivera el teclat!

Crec que Cossetània edicions i la seva col·lecció de receptaris es revaloritza amb aquesta nova incorporació! Una gran aposta que us obrirà els ulls a una nova manera de cuinar i sobretot us obrirà la gana!

Animeu-vos i mans a la cuina!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada