dimarts, 22 de maig del 2018

El dia en què els lleons menjaran amanida verda


Per Àngela Sánchez Vicente


No hi ha res com tractar amb humor i simpatia els temes importants de la societat per enviar-ne un missatge positiu!

A la innovadora i incomparable novel·la El dia en què els lleons menjaran amanida verda ens trobarem amb una protagonista que directament ens robarà el cor i serem preses del seu caràcter animat, obstinat i valent.

La novel·la arrenca quan la inspiradora Romane, terapeuta obstinada a guarir els pacients que pateixen toxicitat aguda però... i si un atractiu mascle alfa se li presenta al davant?

En Maximilien reuneix totes les característiques que ella odia i per les que lluita. És egocèntric, dominador a més no poder i amb el masclisme ranci que tant l’espanta.

¡Amb bona una s’ha topat!

La prosa fantàstica de la Raphaëlle Giordano que ja ens va encisar amb "La teva segona vida comença quan t’adones que només en tens una" torna amb forces renovades i amb una novel·la que posa a l’aparador el valor de la parella, la igualtat que ha d’existir entre els membres d’una parella i la lluita per superar les barreres de l’ego i la personalitat massa marcada per part d’alguns.

Sense perdre l’humor ni el referent propi de l’autora ens passejarem per escenes estrafolàries en que la nostra jove protagonista haurà de lidiar amb un lleó que es va convertint a cop d’amor en un gatet amorós.

Segons l’autora la felicitat és fàcil i es pot atrapar només si hi treballem una mica i aplicant-ho en els seus protagonistes tant humans ens sembla un cant a l’esperança alhora que una novel·la molt distreta i amena per les primeres calors.

No serà fàcil però la Romane i en Maximilien tenen molt que explicar-nos.

Com acabarà la seva historia? Aconseguirà transformar a aquest lleó? Cal canviar a les persones o només reconduir-les?

De la mà de Rosa dels vents tenim una bona novel·la subtil i distreta que alhora és una forta critica social que ens donarà que pensar.

Us animeu a acompanyar a aquest parell! 

Us asseguro que riureu, us emocionareu i voldreu que l’autora es posi de seguida a treballar en noves obres!

La seva veu fresca ha captivat les llibreries esdevenint l’artífex de la novel·la terapèutica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada