dimecres, 18 d’abril del 2018

En Punxetes fa troballes


Avui us presentem una recomanació pels més menuts de la casa. Un nou amic que els acompanyarà a la recerca i descoberta de tot allò que els pot sorprendre pel camí del bosc.


Maria Carme Roca és una escriptora belluguet, capaç d’atrapar als lectors més joves amb “La merla blava” o “Katálepsis”, seduir amb grans histories als més grans com “La noia del club”, “A punt d’estrena” o “L’enigma Colom” i motivar als petits a gaudir d’una estona aprenent, recordant i jugant.

Publicacions de l’Abadia de Montserrat ens presenta En Punxetes fa troballes, encara que si em permeteu us diré que la veritable troballa és en Punxetes, un nou personatge que s’uneix a la família de la col·lecció UNI, DORI.

En Punxetes és un eriçó que viu al camp, és molt bufó i curiós, quan surt a passejar a prop del riu o de la Granja sempre troba alguna cosa nova que s’endú al seu cau. Però també fa més coses, neda al riu, pren el sol i fa nous amics.

Aquest conte és molt didàctic, a cada plana tenim part de la historia d’en Punxetes amb lletra de pal i gran, i amb paraules remarcades en color per identificar els elements nous que es van incorporant a la historia.

Per exemple, en Punxetes troba una poma, la paraula és en vermell igual que la poma i a la part superior encerclada està indicada com element distintiu. A cada plana s’afegeix un nou element als ja existents, cadascun d’ells amb el seu color exclusiu i únic.

Les seves il·lustracions a càrrec de Laura Miyashiro son molt vives en color, els elements són gran i fàcilment identificables i ocupen una plana complerta.

Aquest conte està recomanat a partir de 3 anys, les seves planes són toves i flexibles i les cantonades arrodonides per evitar que els menuts es facin mal.

Voleu un plus més, tal i com ens recorda l’editorial, aquest conte ha estat pensat, produït i confeccionat a casa nostra, aconseguint promoure els nostres autors i creant llocs de treball a les industries gràfiques.

Un conte excel·lent per gaudir una estona amb els menuts, amb la seva cara de sorpresa al descobrir allò que alhora els hi és proper i escoltar-los crear la seva pròpia historia sobre en Punxetes.

Gaudireu tant o més que ells.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada