dijous, 27 de juliol del 2017

Omplir-se de saviesa



Per Àngela Sánchez Vicente


Després de recomanar-vos diverses novel·les és moment per fer una breu aturada i pensar en nosaltres i en el benestar emocional.

Sabeu que som curosos a l’hora de recomanar un llibre “d’auto ajuda” si es poden denominar així i per això hem triat Omplir-se de saviesa per tal de reflexionar una mica i créixer com a persones.

En aquest llibre amb una forta base psicològica aprendrem El camí per fluir amb la vida.

La veu de la seva autora, l’Assumpció Salat, ens explica de manera directa i senzilla un esbós sobre el que és la saviesa i històries per pensar que ens duran a la maduresa de l’ésser humà en totes les seves vessants.

Estem en uns temps on sembla que tothom cuida el cos però també cal cuidar l’intel·lecte i aprendre a gestionar les emocions.

La vida no dóna massa marge i no bé amb llibre d’instruccions així que tots estem improvisant la nostra pròpia vivència però aquest llibre ens pot ajudar. 

Apartats que parlen de la culpa, de la dessensibilització i molts d’altres ens faran reflexionar i entendre’ns més a nosaltres mateixos i a la gent que ens envolta.

Primer hem de saber qui som i acceptar-nos amb les nostres llums i ombres i aprendre a pensar i a gestionar els nostres pensaments conjuntament amb l’instint.

A partir d’aquí ens explica de manera àgil els quatre estat de consciencia i realment poden ser una gran ajuda si ho sabem aplicar.

Fluir amb la vida i ser la nostra millor versió és el que pretén aquesta obra àgil i dinàmica que amb un to molt personal i entenedor ens convida a investigar sobre nosaltres mateixos.

Amb una gran practicitat entendrem millor el nostre entorn i les relacions humanes que establim.

Hem de passar a ser millors, sempre es pot millorar.

Gràcies a Amat editorial estem més a prop de trobar el nostre benestar emocional.

És una obra interessant, instructiva i molt pràctica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada