dissabte, 4 de juny de 2016

Per molts anys, Patufet!Per Àngela Sánchez VicenteQuin és el vostre dia preferit de tot l’any? Ara que som grans potser tenim respostes diferents però els menuts tenen un dia que els fa sentir especialment bé i és el seu aniversari.

Els nostres admirats Roger Roig i Hugo Prades fan una passa més enllà de les histories en que en Patufet els explica les principals tradicions de les terres catalanes amb agilitat i documentació, ara desitgen a cada nen i cada nena que tinguin un bon dia del seu aniversari.

A Per molts anys!, el llibre que completa el seu títol amb el nom del nen o nena que fa anys veiem com s’hi dirigeixen en primera persona i repassen el que ve a ser un aniversari.

Des que et desperten els teus pares i germans cantant, passant pel regal que et recordarà aquest dia, les felicitacions de la gent que t’estima, la festa a l’escola, la visita de tiets, avis i cosins i el desitjat pastís casolà de xocolata son els protagonistes de la pròpia aventura vital.

Gràcies a El Patufet i el teu aniversari podem obsequiar als menuts amb un llibre màgic dedicat a ells.

No hi ha aventura més gran que créixer amb salut envoltat de tots els que t’estimes!

Cada any bufen les espelmes essent més grans, creixen en talla i sobretot en l’àmbit de coneixements i de desenvolupament emocional i s’ha de celebrar! Un any hauran après a llegir, un altre a fer les primeres operacions matemàtiques, altres anys hauran guanyat un campionat esportiu o hauran anat per primera vegada de colònies... sempre hi ha motius per gaudir del seu desenvolupament.

De la mà de Cossetània Edicions tenim un llibre únic que els farà sentir especials i els recordarà sempre que de petits els seus aniversaris eres ben divertits i plens de sorpreses.
Teniu un aniversari a la vista? Nosaltres us hem presentat el regal perfecte!

Ah, i per cert, en Patufet us ha guardat una porció del pastís! Esperem que vagi de gust!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada