divendres, 24 d’abril de 2015

No miris enrereAvui us presentem una novel·la per al públic juvenil que té una forta lliçó sobre el que som, com actuem i la persona que volem esdevenir.

A No miris enrere ens farem còmplices de la Sam una noia que té una vida perfecta amb els seus amics, essent la més popular i tenint per xicot el noi més guapo i desitjat... es pot dir que tots l’envegen.

Una misteriosa nit, la millor amiga de la Sam, la Cassie desapareix sense deixar cap rastre: On és? És viva? És morta? 

Curiosament, en el mateix moment en que desapareix la Cassie esdevé una desconeguda per ella mateixa, és com si l’haguessin resetejat o li haguessin robat els records i pel que s’assabenta descobreix que la Sam és una persona deplorable, superficial, menyspreable i sobretot molt infeliç i amb una vida de plàstic i buida.

La seva carrera serà per recordar qui és i recompondre els trossets de la seva vida que va recuperant alhora que vol millorar la persona que és i al mateix temps descobrir on és i què ha passat amb la Cassie.

És una novel·la que passa molt ràpida i ens va oferint bufetades de realitat dins la ficció que ens fa replantejar la manera en que vivim, de que presumim i d’allò que sentim però no volem prestar-hi atenció. 

Com podria canviar la nostra vida si tinguéssim una segona oportunitat per construir-nos? Com ens marquen les experiències? Què determina el nostre caràcter? Som realment feliços mostrant que ho som? Vivim de cara a nosaltres o de cara als demés? 

La ploma de la Jennifer L. Armentrout ens ofereix una novel·la sense precedents que ens deixa ben bocabadats i ens sacseja la consciencia al mateix temps que ens posa en la recerca de la Cassie.

Tenen relació ambdós esdeveniments? Com més recorda més s’oblida de la Cassie? Com la pot salvar? Com es pot salvar?

Una novel·la amb milers de matisos però amb un denominador comú: la qualitat i el ritme narratiu a més de desmarcar-se una mica dels grans booms juvenils que ara estem llegint a tota màquina. 

No està gens malament que Fanbooks aposti per grans sagues que ens encanten però de tant en tant un llibre d’aquests que et remou tot l’interior també és necessari i molt agradable de llegir.

Si creieu que a la vostra vida li falten coses o bé n’hi sobren us convidem a que acompanyem a la Sam per un viatge introspectiu i una critica sobre l’ésser humà que us enamorarà.

Cadascun de nosaltres som únics i irrepetibles, acceptem-nos i visquem amb harmonia i pau interior.

Vinga va, cap a les llibreries que la Sam i la Cassie necessiten la vostra ajuda!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada