dijous, 10 d’abril del 2014

Les 100 llistes per a pares i mares



Per Galatea B.

 

Sou pares novells i creieu que els nens venen sense manual d’instruccions? Bé, El mètode checklist us facilita les primeres passes amb el seu darrer títol de la col·lecció.

A Les 100 llistes per a pares i mares trobareu unes petites directrius que us guiaran pels primers tres anys de la vida del vostre infant. 

Ja sabeu què cal dur a la clínica per tal de donar a llum? Què cal dur a casa els avis per passar un cap de setmana? Com el vestiràs?

I quan ja sigui gran podreu dur un recompte de les primeres paraules, les primeres vegades que s’aguanta dret, quan comença a gatejar i a caminar. Totes aquelles dades que ens agradaria recuperar de manera ordenada i precisa.

Amb un pròleg a càrrec d’en Roger de Gràcia, trobareu un curset accelerat tant per tranquil·litzar-vos abans de ser pares com unes instruccions per fer servir de manera efectiva les llistes que se’ns proposen.

De la mà de labutxaca la feina de ser pares no és tan difícil, a més si agafem els patrons, les llistes van desapareixent i es transformen en costums ordenades que ens faciliten la vida en el dia a dia i desenvolupament de l’infant.

Ajudes per entendre’l, per relacionar-nos amb el nou context familiar i una gran organització del temps i l’espai. 

Si heu de ser pares, si ja ho sou o coneixeu a una parella que ho ha de ser aquest llibre és un imprescindible i un regal perfecte.

Ara els nens a més de venir amb un pa sota el braç poden venir amb unes instruccions bàsiques. Què més podem demanar? 

Salut i gaudiu del canvi de vida que us espera amb tranquil·litat i felicitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada