dissabte, 8 de març del 2014

WABI - SABI




Per Àngela Sánchez Vicente


Si allò que tenim més bell i preuat és la vida amb totes les seves imperfeccions, hem de començar a valorar positivament l’art de l’efímer i d’allò que no és del tot perfecte i a Wabi-Sabi podrem descobrir sota un nou context el desenvolupament i el creixement d’aquesta corrent de pensament.

Un cop més ens alegra molt apropar al públic lector la darrera producció d’en Francesc Miralles, un vell amic de La Petita Llibreria i que té una ploma carregada d’històries sorprenents. 

Entre les seves produccions veiem com avarca amb gran qualitat narrativa tota mena de públic des dels més joves que va enamorar en la trilogia hipster del mónd’Oblivion als adults que gaudim de les seves novel·les  adultes com “el millor lloc del món és aquí mateix” o “Tant de bo fossis aquí” entre molts d’altres.

En aquesta nova aventura ens endinsarem a un Kyoto descrit a la perfecció destacant el caràcter de les persones que l’habiten, les tradicions i les noves idees de pensament que seria bo que els occidentals ens apliquéssim per tal de millorar la nostra vida quotidiana.

De la mà del nostre nou amic, coneixerem un nou món que l’ajudarà a superar una ruptura amorosa i aprendrà a través d’un viatge introspectiu sobre la complexitat de l’ésser humà i allò que l’envolta. 

En Samuel estarà obert a un nou amor i a una nova experiència? 

De la subtil narrativa d’en Francesc Miralles podem gaudir d’un caramelet, una píndola de saviesa envolcallada amb un amor que traspassarà fronteres i arribarà a tocar-nos l’ànima.

Cada nova aventura que ens proposa és una volta de cargol més a tot un món interior ric i ple de temes per reflexionar, compartir i sobretot, aprendre. 

L’editorial Amsterdam aposta per un viatge físic a Kyoto que ens durà molt més lluny d’allà, si viatgem amb coratge pel nostre interior podrem veure i gaudir d’allò imperfecte que ens fa ser humans, fràgils i susceptibles al canvi.

El que podem garantir és que quan t’endinses en el món de l’autor t’atrapa cada cop més, cada relat és una aproximació més profunda cap a ell i a tot el que encara ens té que oferir. 

Des de La Petita Llibreria només podem desitjar que la seva producció no s’aturi ni ara ni mai. Els seus camins ens ensenyen i ens sobten de tal manera esdevenint imprescindibles.
No us el deixeu escapar! En temps de crisi, viatgeu de la mà de la literatura i les bones lletres!
    
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada