dissabte, 15 de març del 2014

Barça. El coratge dels campions



Per rendir un homenatge als nostres colors i a la nostra bandera, a BARÇA. El coratge dels campions, el llibre oficial del Futbol Club Barcelona ofert per Angle Editorial, podrem trobar la darrera etapa de tan insigne club a través d’imatges cèlebres que han donat la volta al món, imatges inèdites i un breu fil conductor amb les claus de l’èxit d’aquest club.

Comencem el viatge amb el canvi d’entrenador i l’arribada triomfal d’en Tito Vilanova, l’home del coratge i l’implacable caràcter vencedor que continuarà les passes d’en Pep Guardiola  per tal de mantenir l’equip en el més alt de totes les competicions possibles.

La seva primera proesa ja estava escrita amb l’inici de lliga més potent i agressiu de la història, amb un futbol que fa gaudir a l’espectador i que esdevé un espectacle per als sentits. 

El viatge a Europa no és cap incògnita, és un èxit merescut en el que els nostres jugadors es van deixar la pell per tota l’afició i van suar els colors de la samarreta en honor del club i dels membres del plantell que en aquells moments passaven per moments de salut delicats, un cop més demostren que són i som més que un club. 

Som el blau i el grana però també som la passió pel companyerisme, l’amor a la terra i l’ànsia de victòria. Un equip guanyador que s’ho guanya dia a dia, a grans estadis i a cites menors.

Sembla anar tot de cara però en Tito recau i tot l’equip enlloc d’esfondrar-se, treu forces d’on no les té per tal d’acomplir el somni comú. A més, guanyarem pilotes d’or, nombrosos premis Laureus i molts altres reconeixements.

Guanyem la temporada i les fotos de la rua són un espectacle, són la festa que el marc de la ciutat de Barcelona necessita doncs el Barça en algun punt forma part de tot el costumari i la cultura catalana.


Ara estem a finals de llibre, amb un nou míster que comença amb bon peu i amb nous fitxatges que fan vibrar a tots els barcelonins. Com serà el final de la temporada? Això sempre és una incògnita però el que és segur és que l’afició sempre donarà suport als ídols capdavanters de la bandera comuna de la dignitat, el fair-play i el saber estar.

Molt més que un club i molt més que un llibre. Editat alhora en català, castellà i anglès, aquest producte oficial esdevé un imprescindible per a qualsevol culé que declari que el camp Nou és el seu temple i aquest llibre el seu missal.

Bon desenllaç de lliga i recordem el nostre himne!