Pàgines

dissabte, 14 de novembre del 2015

Cuina sana en 10 minuts



Per Àngela Sánchez Vicente


Us presentem un llibre indispensable pels que volem menjar sa però no tenim massa temps per dedicar a la cuina o a la compra. Amb Cuina sana en 10 minuts veurem resolts molts dels nostres dubtes a més de tenir entre mans 35 receptes fàcils i completes ben saboroses, completes, equilibrades i explicades pas a pas.

Qui diu que menjar sa és car i difícil?

Ara ja no teniu excusa, de mi se’n riuen doncs porto l’alimentació correcta per bandera i sempre tinc algun consell amagat per sorprendre als amics però l’Isma em dóna vint voltes i he après moltíssim.

Pas a pas, comprenem que per menjar sa no cal un entrant, un primer plat, un segon i unes postres, tampoc cal que ens escalfem els morros durant hores a la cuina... més ben al contrari! Hem d’aprendre a comprar els ingredients i conèixer les necessitats del nostre cos i fer combinacions d’aliments equilibrades que ens proporcionin l’energia i els nutrients necessaris per poder afrontar la jornada amb un somriure als llavis.

El més interessant per mi ha estat les idees per estalviar temps a la cuina, realment és espectacular, no us ho expliquem i així no tindreu més remei que comprar un exemplar d’aquest gran manual pel nostre dia a dia.

Isma Prados et dóna les bases i unes quantes receptes (a quina més bona) per anar fent boca i aprenent el concepte que ens vol transmetre però l’objectiu del llibre és que nosaltres mateixos aprenguem a “jugar” amb els aliments i crear els nostres menús.

Al no ser uns plats amb molta elaboració s’adeqüen a la perfecció a la nova tendència dels tuppers i a l’estalvi dels calerons.

De la mà d’Amat editorial assaborim una nova manera de cuinar que és d’allò més pràctic, saludable i molt apetitosa.

A qui no li ve de gust un Caldós de musclos al curri de Madràs o un Tabule vegà de llenties amb cucurbitàcies? Potser preferiu la Santa truita? 

Nois paro d’escriure doncs se’m fa la boca aigua i no vull espatllar l’ordinador!

Només un últim apunt: com sempre diu l’Isma...

Bon profit i salut! El binomi perfecte per aquest receptari!