Pàgines

dilluns, 11 de maig del 2015

Sucs verds



Per Maria Valle Viña


Pomes, enciams, espinacs, tomàquets, llimones, cogombres, peres, api, pinya pastanagues, gingebre... ja és aquí l’univers dels sucs verds; una moda que han impulsat les celebrities, però que ha vingut per quedar-se entre nosaltres. 

Al manual Sucs verds ens expliquen els seus beneficis, les seves indiscutibles propietats per millorar la nostra salut, bellesa i benestar general i com elaborar-los i que necessitem per fer-ho. La part forta del llibre la formen trenta receptes, cada una amb propietats diferents, que faran que te’n llepis els dits i que et faran sentir molt millor, tant per dins com per fora.  

Lluny de ser una moda passatgera, els sucs verds aporten a la nostra salut beneficis evidents, tant en l’àmbit físic com en el mental i l’emocional. Sabies, per exemple, que ens ajuden a oxigenar la sang, prevenen l’envelliment i milloren el trànsit intestinal?

En el manual Sucs verds que ens presenta Carla Zaplana amb l’ajuda de Cossetània Edicions et proposen trenta receptes fàcils elaborades amb verdures  fruites per cuidar-te per dins i per fora, i fins i tot et recomanen quins toppings afegir-hi per donar-los-hi una injecció extra d’energia. 

A més ens presenten un suc per a cada ocasió: n’hi ha de depuratius i desintoxicants, enèrgics, els que enforteixen el nostre sistema immunològic, els que ens posen més guapos, els que endarrereixen l’envelliment, els que milloren el nostre aparell digestiu o enforteixen els nostres ossos i molts més. 

L’autora del llibre és Carla Zaplana que és nutricionista, dietista i coach de salut. Des de fa uns quants anys, aquest empordanesa viu als Estats Units, on té una consulta privada; a més a més, dirigeix tallers d’alimentació, de salut i benestar per a particulars i empreses, i col·labora en premsa nacional i internacional. 

També fa programes grupals on-line a través d’un grup privat de Facebook, on ofereix la fórmula ideal per aconseguir canviar la nostra alimentació per una altra de més sana, neta i saludable. Sucs verds és el seu primer llibre i l’edita Cossetània Edicions.

Endinsa’t gràcies a Sucs verds en aquest món i veuràs que no pots deixar-lo!